Salut!
Azi va prezint maxi scuterul meu personal (pe care nu il pot scoate pe sosea inca 🙂 si abia astept sa ies cu el dupa ce iau permisul :D.
Sunt o multime de maxi scutere bune pe care le puteam alege, dar acesta este cel de care ma indragostisem de mult timp si nu ma gandeam ca o sa-mi cumpar unul vreodata. Viata e plina de surprize.
Am facut acest videoclip deoarece vreau sa va arat ce inseamna cu adevarat un maxi scuter, ce avantaje are, ce practicabilitate are si cum aratati pe unul.
Eu am preferat scuter in loc de motocicleta deoarece nu am nevoie de acceleratii nebune sau viteze maxime mari ci doar de cruising, confort si spatii de stocare.

Atentie! Nu insinuez ca scuterul e mai bun ca motocicleta si vice versa. Sunt o multime de tipuri de autovehicule in lumea asta, fiecare cu scopul, aspectul, avantajele si dezavantele lui in functie de nevoile fiecaruia (ca de exemplu chopper-ul care este tot de cruising). Singura motocicleta pe care am condus-o a fost cea a domnului instructor, Honda hornet 600 de aproape 100 de cai putere si intr-adevar este distractiva dar nu ma atrage la fel ca scuterul ( asta e nebunia mea ).

Sper sa va placa! 🙂

Music used in video:

Track: Julius Dreisig & Zeus X Crona – Invisible [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/QglaLzo_aPk
Free Download / Stream: http://ncs.io/InvisibleYO

Music used in my outro:

Track: Lost Sky – Where We Started (feat. Jex) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/U9pGr6KMdyg
Free Download / Stream: http://ncs.io/WhereWeStarted Click here for more.

Your Opinion Counts. Please Rate This Article
Tags:

Comments are closed.